Royal Canin

Our work

  • Doelgroep analyse
  • Strategie
  • Concepting
  • Ontwikkeling
  • Impact Analyse

Royal Canin Cat & Dog Experience Center

Wij ontwikkelden een totaalplan voor het Royal Canin Cat & Dog Experience Center. Een ontmoetingsplaats voor honden- en katteneigenaren, waar zij zich kunnen laten informeren en inspireren op het gebied van een gezonde dierenleefstijl. Aan alles is gedacht. Van een interactieve etalage om te verleiden naar binnen te gaan en ontvangst door een deskundige ‘petvisor’, tot deelname aan kennisspelen, het krijgen van een persoonlijk productadvies en uiteindelijk registratie van je honden- of kattenprofiel.

Het concept is opgebouwd aan de hand van vier bouwstenen: Learn, Explore, Connect en Reward. Bouwstenen die we op een hoog ambitieniveau uitwerkten. Conceptuele invulling, strategische onderbouwing én een gedetailleerd executieplan maakten deel uit van de opdracht. Op basis van deze ingrediënten heeft Royal Canin uiteindelijk zelf haar Cats & Dogs Experience Center opgebouwd.

Een digitale reis door de wereld van kat en hond

In het Royal Canin Cat & Dog Experience Center konden bezoekers spelenderwijs ervaren waar Royal Canin voor staat en waarom iedere kat en hond zijn eigen Royal Canin verdient. Via interactieve schermen of de voedingsconsulenten kon een voedingsadvies op maat worden aangevraagd. Elk voedingsadvies werd beloond met een unieke goody bag én een waardebon. De waardebonnen waren in te leveren bij alle dierenspeciaalzaken en dierenartsenpraktijken waar Royal Canin verkrijgbaar is. Voor de online bestellingen in het Experience Center wordt samengewerkt met retailpartner Pets Place.
Activate now